دسته‌بندی نشده

گرانولا چیست؟

گرانول یعنی دانه، گرانولا هم خوراکی انرژی‌زایی است که از ترکیب مواد مغذی متعددی تشکیل شده است و معمولاً از غلات، حبوبات، جوانه‌ها، مغزها، دانه‌ها و میوه‌های خشک تهیه می‌شود. در این ماده غذایی به دلیل ترکیبات موجود در آن مقدار زیادی کلسیم، پتاسیم، سدیم، منیزیم، فسفر، منگنز، آهن و انواع ویتامینها یافت می‌شود. مثلاً جو دوسر که در گرانولا استفاده می‌شود سرشار از فیبر است از این رو به پایین آمدن کلسترول کمک می‌کند. آجیل و مغزها هم دارای چربی سالم و میوه‌های خشک حاوی پتاسیم است، ماده معدنی پتاسیم موجود در این خوراکی‌ها، فشار خون را پایین می‌آورد. به همین دلیل افرادی که دارای فشار خون بالا هستند، می‌توانند در وعده‌های مختلف غذایی از آن استفاده کنند. قابل ذکر است که فیبر موجود در این ماده غذایی سبب لاغری، کاهش وزن و احساس سیری بلند مدت، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کبد و کلیه‌ها، جلوگیری از یبوست، بهبود عملکرد قلب و بهبود روند اکسیژن رسانی و … می‌شود.

طرز تهیه گرانولا خانگی

تمام افراد از خردسال تا سالمند می‌توانند گرانولا را مصرف کنند. در این میان طیف وسیعی از ورزشکاران در رشته‌های مختلف، مانند دونده‌ها، کوهنوردان و… مادران باردار، کودکان، شرکت‌کنندگان در کمپینگ، کسانی که پیاده‌روی یا طبیعت‌گردی می‌کنند و… که نمی‌توانند خوراکی‌های زیادی را با خود همراه داشته باشند و در عین حال نیاز به انرژی بالایی دارند استفاده می‌کنند. این خوراکی خوشمزه و مورد علاقه کودکان می‌تواند در هر زمانی مورد استفاده افراد قرار گیرد. اما عموم مردم از آن در وعده‌های صبحانه یا میان وعده‌هایی مانند عصرانه استفاده می‌کنند تا از انرژی نهفته شده در آن بهره‌مند شوند.

گرانولا بار

این خوراکی خوشمزه دارای انواع مختلفی است ازجمله فندقی، بادامی، پسته‌ای، گردویی، تخمه‌ای، کنجدی، نارگیلی، پرتقالی، لیمویی، بلوبری، موزی، انبه‌ای، دارچینی، زنجبیلی، وانیلی، کینوایی، کشمشی، شکلاتی، رژیمی، عسلی، پودری و…

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *