دسته‌بندی نشده

فوت و فن طبخ جوجه کباب زعفرانی به سبک رستوران‌های حرفه‌ای

همه آن‌چه که باید برای تهیه جوجه کباب زعفرانی مجلسی بدانید!

?
1. مرغ را پس از شستن به قطعات کوچک خرد کنید. توجه داشته باشید که تکه‌های مرغ نباید خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد. اگر تکه‌ها بزرگ باشد جوجه‌ها مغز پخت نمی‌شود و اگر کوچک باشد جوجه‌ها درست به سیخ کشیده نمی‌شود و یا زود می‌سوزد؛
2. در موادتان حتماً از برش‌های بزرگ فلفل دلمه‌ای و پیاز استفاده کنید. این کار باعث می‌شود بوی زهم مرغ از بین برود و طعم ادویه‌ها بهتر به درون جوجه کباب نفوذ کند. همچنین بعد از به سیخ کشیدن جوجه‌ها می‌توانید فلفل دلمه‌ای و پیاز طعم‌دار شده را هم کباب کنید. توجه داشته باشید که از پیاز رنده شده استفاده نکنید، زیرا اگر به‌طور کامل از روی تکه‌های مرغ جدا نشود، موقع کباب کردن می‌سوزد؛
3. برای داشتن جوجه کبابی نرم و خوش‌مزه، از مقداری آب لیموی تازه استفاده کنید. زیرا خاصیت اسیدی لیمو ترش، در بافت گوشت اثر کرده و آن را نرم می‌کند. ولی به یاد داشته باشید که اگر میزان آن زیاد باشد، علاوه بر ترش شدن بی‌اندازه جوجه، اثر لیمو معکوس شده و آن را سفت می‌کند؛
4. برای مزه‌دار کردن غذا می‌توانید به آن کمی روغن زیتون یا هر روغن مایع دیگری هم اضافه کنید. فقط یادتان باشد که چرب کردن بیش از اندازه‌ مرغ باعث افزایش تری‌گلیسرید و کلسترول خون و درنتیجه افزایش مشکلات قلبی و عروقی می‌شود؛
5. اکنون، ادویه جوجه کبابی بازکت را همراه با نمک و زعفران دم‌کرده به مرغ اضافه کنید. زعفران را اصلاً حذف یا مقدارش را کم نکنید، چون مزه اصلی جوجه کباب ایرانی به زعفران آن است؛
6. این ترکیب را با دست مخلوط کنید تا به‌خوبی مخلوط شوند؛
7. مخلوط را به مدت 5 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید تا جوجه‌ها خوب مزه‌دار شوند. بهتر است که درب ظرف بسته باشد یا روی آن را سلفون بکشید؛
9. حال می‌توانید تکه‌های جوجه را به سیخ بکشید. حتماً بین تکه‌های جوجه کمی فاصله بگذارید تا بهتر پخته شوند؛
10. قطعات با استخوان و بدون استخوان را با هم در یک سیخ نگذارید. چراکه زمان پخت قطعات با استخوان بیشتر است؛
11. می‌توانید پیش از کباب کردن یک کیوی را نصف کرده و روی جوجه‌ها بکشید تا جوجه‌ها فوق‌العاده ترد و لذیذ شوند؛
12. پیش از کباب کردن مطمئن شوید که زغال آماده باشد، چون زغال نیم‌سوز موجب می‌شود که غذا بوی دود به خود بگیرد؛
13. هنگام کباب کردن؛ تند تند باد نزنید، چون جوجه باید با حرارت ملایم مغز پخت شود؛
14. این نوع جوجه را می‌توانید همراه سس مخصوص استفاده کنید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *