شکر قهوه ای چیست؟
شکر قهوه ای بهصورتی طبیعیتر تولید میشود. بهگونهای که مثل شکر سفید با افزودنیهای صنعتی همچون دی اکسید گوگرد، فسفریک اسید، کلسیم هیدروکسید و کربن فعال، (به اصطلاح) غنی نمیشود. همچنین در تولید شکر سفید برخلاف شکر قهوهای، تمام مِلاس (شیره) را از شکر جدا میکنند که در حقیقت، کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، فسفر و… از شکر سفید جدا میشود.
شکر قهوه ای «طبعی گرم» دارد. به همین دلیل این ماده غذایی در درمان بیماریهایی مانند نفخ معده، یبوست و سردمزاجی بسیار مؤثر است.
درمان مشکلات گوارشی
یکی از خواص شکر قهوهای درمان مشکلات گوارشی است. ممکن است برخی از افراد، با خوردن شیرینیهایی که حاوی شکر سفید است دچار معده درد، نفخ یا یبوست شوند. جایگزین کردن شکر قهوهای به جای شکر سفید برای پخت شیرینی و کیکهای خانگی میتواند به هضم راحتتر غذا و جلوگیری از بروز نفخ و یبوست کمک کند. به همین خاطر شکر قهوهای گزینهای بسیار مناسب برای درمان نفخ نوزادان است. اگر نوزاد شما مدام دچار دل درد میشود، حدود یک قاشق چایخوری شکر قهوهای مرغوب را در یک بطری آب گرم حل کرده و در شیشه شیر، به نوزاد بدهید. این کار، همان اثرات قطره دایمتیکون یا انواع دیگر آن را برای آنها فراهم کرده و کمک میکند تا دل درد نوزاد در طول شب تسکین یافته و خواب آرامتری داشته باشد.