روش تهیه سس جوجه کباب مخصوص بازکت
?
1. برای تهیه سس مخصوص جوجه کباب با ادویه جوجه کبابی بازکت، به روش بن ماری، ابتدا کره را ذوب کنید. روش بن ماری یعنی حرارت غیرمستقیم با استفاده از آب. در این روش، داخل ظرفی تا دو سوم ظرفیت، آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا جوش بیاید. ظرف دیگری را هم انتخاب میکنیم که مقداری داخل ظرف اول برود و به سطح آب برخورد نکرده و چند سانتی متر با آب داخل ظرف فاصله داشته باشد. در ظرف دوم، مایه مورد نظر مثلا کره را ریخته و به شکل غیرمستقیم حرارت میدهیم. روش بن ماری برای ذوب کردن شکلات و فعال کردن ژلاتین بسیار کاربرد دارد؛
2. دو قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی ادویه جوجه کبابی بازکت را به آن اضافه کرده و هم بزنید. هنگام پخت جوجه کباب، وقتی که کمی جوجهها تغییر رنگ دادند، با استفاده از قلمو، سس جوجه کباب را روی سطح جوجهها بمالید. این کار موجب میشود هم جوجه کباب خوش طعمتری داشته باشید و هم اینکه جوجه کباب شما براق و خوش رنگ و در اصطلاح مجلسی شود؛
3. بعد از کباب شدن جوجهها، بقیه سس را روی آن ریخته و از روی حرارت بردارید و همراه گوجه و فلفل میل کنید.