لیمو عمانی یکی از اصلی ترین #چاشنی #غذای_ایرانی است که طعم و عطری فوق العاده به آن می بخشد. به محصول خشک شده #لیمو_ترش شیرازی، لیمو عمانی می گویند که برای طعم دادن و ترش مزه کردن? غذا به صورت کامل و درسته یا آسیاب و پودر شده (گرد لیمو) به غذاها و به ویژه خورش هایی مانند قیمه، قرمه سبزی، آبگوشت، انواع سوپ، چای، دمنوش و حتی شربت می افزایند.
?
لیمو سرشار از #ویتامین_سی (C) است که در جهان به عنوان یک طعم دهنده بی رقیب در انواع غذاها، دسرها و نوشیدنی ها استفاده می شود. این بمب طبیعی ویتامین C به شکل های مختلفی قابل استفاده است. ساده ترین کار اضافه کردن یک برش لیمو به یک لیوان آب، برای تهیه آب لیمو است که این نوشیدنی ساده ترین شکل #لیموناد است. همچنین می توان به جای آب از چای استفاده کرده خود را به یک فنجان چای لیمو مهمان کنید.
?
لیمو خواص اعجاب آوری دارد و این خواص در نوع خشک شده این میوه نیز وجود دارد. بارزترین و شناخته شده ترین خاصیت لیمو، وجود ویتامین C فراوان در آن است. از این رو مصرف آن موجب #جوان_سازی_پوست صورت می گردد. میزان ویتامین در لیموی خشک شده بالاتر است (البته در صورت روش صحیح خشک کردن) و باعث افزایش تولید #کلاژن در پوست شده و رفع چین و چروک ها و در نتیجه جوان سازی پوست را در پی دارد.
علاوه بر ویتامین C، لیمو دارای مقادیر قابل توجهی پتاسیم است که می تواند فرایند سم زدایی از کلیه ها و مثانه را تسریع و از بروز انواع عفونت های دستگاه ادراری جلوگیری کند.
آهن موجود در لیمو ترش باعث افزایش ساخت گلبول قرمز و بهبود انتقال اکسیژن در بدن شده و احتمال ابتلا به کم خونی و فقر آهن و علائم و اثرات آن از جمله خستگی و بی حوصلگی را کاهش می دهد. همچنین لیمو دارای ترکیب های #ضد_سرطان است. #لیمونن از جمله مهمترین ترکیب های ضد سرطان موجود در پوست لیمو است که در حالت عادی به دلیل نخوردن پوست میوه، بدن از آن بی بهره می ماند، لیکن در لیمو عمانی و به ویژه گرد لیمو، پوست آن نیز مصرف شده و لیمونن جذب بدن می شود.